Her Yöne Ergonomik Kanguru Nasıl Kullanılır

Her Yöne Ergonomik Kanguru Nasıl Kullanılır

Her Yöne Ergonomik Kanguru Nasıl Kullanılır ve kanguruyu takarken nelere dikkat etmeliyiz. Bu yazıda her yöne bir ergonomik kanguruyu birlikte aşama aşama giyeceğiz. Aslında kanguru takan var, giyen var kanguru kullanan var. Bu yüzden biz herkes için ortak bir kullanım özeti sunacağız. Öyleyse her yöne Yaldızlı Yıldız modelini birlikte giyinelim. (Bu arada bazı aşamalar Standart Ergonomik Kanguru ile benzeştiği için devam etmeden önce o yazımızı okumanızda fayda var.)

Kanguruyu Hazırlıyoruz

Sevgili ebeveynimiz lütfen kanguruyu kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice inceleyin. Her ne kadar kullanımı basit görünse de bakmanızda yarar olacaktır. Kısacası kanguru nasıl yıkanır, emniyet kilitleri nasıl takılır, klipsler ve fonksiyonları nelerdir gibi kapsamlı bilgiler bulabilirsiniz. Elbette bununla bitmiyor. Çünkü sık sorulan sorular diğer kullanıcıların deneyimleri ve paylaşımları da oldukça işinize yarayacaktır. O halde başlayabiliriz.

1. Aşama – Kangurumuzun Bel Ayarı ve Bağlantısı

Evet arkadaşlar Her Yöne Kanguru Modelleri ile birlikte bazı geliştirmeleri de ürünlerimize uyguladık. Belki de bunlardan en önemlisi ve en güzeli ayarlanabilir bel paneli oldu. Bu sayede yeni doğan aparatına gerek kalmadan bebeğinizi doğumdan itibaren kanguruda taşıyabiliyorsunuz. Bu arada bu panelleri güçlü cırt bantlarla donattık. Kısacası taşıma kapasitesini ve dayanıklılığını arttırdık. Aşağıda görselde gördüğünüz gibi bebeğinize ve kendinize göre ayarlarını yapabilirsiniz.

 

"<yoastmark

İlk olarak kangurumuzu belimize takıyoruz. Kangurumuzun belinde bulunan klipsleri kendi bel yapımıza göre ayarlayarak takıyoruz. Özellikle klipsleri takarken emniyet lastiklerinden geçirmeye dikkat ediyoruz. Çünkü bu emniyet lastikleri dalgınlıklarınızı, istemsiz açılmalarınızı güvence altına alır. Sunulan bu pasif güvenlik yardımı ile olası kazaların da önüne geçmenize olanak tanır. Bu yüzden her kullanım esnasında bu kontrolleri yapmanız bebeğinizin emniyetini arttıracaktır. Sonuç olarak klipsleri bağlayarak devam ediyoruz. (Ortak Kullanım Bilgileri)

"<yoastmark

 

2. Aşama – Kangurunun Kollarını Hazırlıyoruz

"<yoastmark

"<yoastmark

Evet, kangurumuzun kollarını da kendi vücut yapımıza göre ayarlıyoruz. Kilit klipslerini ilgili alanlara takıyoruz.

3. Aşama – Kangurumuz Bebeğimiz İçin Hazır Sayılır

 

"<yoastmark

Harika, şimdi sonraki aşamaya geçebiliriz. Kangurumuzu iyice belimize sabitlediğimize göre artık bebeğimizi alabiliriz.

4. Aşama – Bebeğimiz Kanguruya Girmeye Hazır

"<yoastmark

Çocuğumuzu kanguruya oturtuyoruz. Bu arada kangurumuzu tamamen giyene kadar bir elimiz her zaman çocuğumuzda olursa güvenli olur. Unutmadan bebeğimiz oturduğunda bacakları görseldeki gibi olmalıdır. Bu arada Her Yöne Kanguru ile birlikte gelen yeni özelliklerden birisi de bebeğimizi dışa dönük olarak rahatlıkla taşıyabiliyoruz. Bu arada uzmanların genel tavsiyesi dışa dönük şekilde taşıma sürelerinin kısa tutulmasından yanadır.

5. Aşama – Kangurunun Baş Desteği

"<yoastmark

Evet arkadaşlar yine her yöne ergonomik kanguru ile gelen bir diğer özellikte baş desteğidir. Bu baş desteği yeni doğan bebeklerde aparatsız bir kullanım olduğu için baş desteği görevini sağlıyor. Yine gizli bağlantı noktalarına klipsler yardımıyla tutturulabilir ve sabitleyebilirsiniz. Özellikle görseldeki gibi bir taşıma şekli seçtiğinizde baş desteklerini sabitlemeniz çocuğunuzun görüş açısını genişletecek ve daha ferah bir taşıma sağlayacaktır.

6. Her Yöne Ergonomik Kanguru Yanda Taşıma

Her Yöne Kanguru ile sağ ve ya sol tarafınızda çocuğunuzu rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle kol ayarlarını yapıyorsunuz. Mümkün olduğunca uzun ayarlamaya çalışın.

"<yoastmark

İlgili alanların bağlantısını yaptıktan sonra çapraz olacak şekilde boynunuzdan geçiyorsunuz.

"<yoastmark

7. Uzun Olan Kol Bağlantısının Kilitlenmesi

"<yoastmark

Bu bölümde bebeğimizi kangurumuzda sabitledikten sonra kol bağlantılarını tamamlıyoruz. Bu işlemler bittikten sonra her zaman ki gibi bebeğimizin el ve ayaklarını kontrol ediyoruz. Yanda taşıma modeli için yine son halini aşağıdaki görselden de görebilirsiniz. Bu arada her yöne kanguru modeli ile birlikte yumuşak bel desteği de standart olarak üründe yer almaktadır.

"<yoastmark

8. Her Yöne Ergonomik Kanguru ve Sırtta Taşıma

Evet sevgili anneler yanda taşıma modeline hakim olduysanız sırtta taşımaya geçiş oldukça esnek olacaktır. Sadece bağlantıları çapraz yapmıyorsunuz. Yani önde taşıma şeklinde bir başlangıçla yan tarafımızdan sırt tarafına yumuşak bir geçiş yapıyorsunuz. Bu arada zorlandığınız pozisyonlarda alışma sürecinde yakınlarınızdan yardım almak işinizi kolaylaştıracaktır.

 

"<yoastmark

Evet uzun bir yolculuk sizi bekliyorsa çıkmaya hazırsınız.

"<yoastmark

Bağlantılı yazılarda da bahsettiğimiz gibi bebeğinizi taşımak size büyük zevk verecektir. Bu yüzden ürünlerimizde her ayrıntıya dikkat ediyoruz. Sizin için en iyi kanguruyu tasarlamaya çalışıyoruz. Yukarıda belirttiğimiz gibi takıldığınız yerlerde Standart Ergonomik Kanguru Nasıl Kullanılır içeriğine de bakmanız faydalı olacaktır. Bu arada açıklamalara rağmen kafanıza takılan bir durum oluşursa Whatsapp Destek üzerinden müşteri temsilcilerimizle iletişim kurabilirsiniz.

En İyi Kanguru Modelleri

İyi bir kanguruya sahip olmadan önce teknik analizlerini de yapmayı unutmayın. Çünkü size asıl ergonomiyi yaşatacak olan kullanılan materyaller olacaktır. Kısacası kanguru da kullanılan iplik, kullanılan kumaş, kullanılan baskı teknikleri, plastik malzemeler vb. diğer bileşenler iyi seçilmelidir. Mesela bizde kullanılan iplik COATS markadır. Dikişlerin gücü kaynağını buradan alır.

İlk Bakışta Babalinbaby Kanguruları
Kaliteli Kumaş,
Dayanıklı Dikiş Tasarımı,
Trend Tasarımlar,
Güvenli Ödeme yöntemleri.
Doğumdan itibaren anne karnındaki şekli ile taşıma imkanı,
Önde yanda ve sırtta farklı şekillerde taşıma imkanı,
“M” Oturuş pozisyonunu desteklemesi,
Bebeğin ağırlığını omuz sırt ve bel arasında dengeli bir şekilde dağıtır ve bu nedenle ağrı oluşturmaz,
Omuz askılarındaki destek sünger dolgular tüm gün konfor sağlar,
İç astarları %100 hava geçiren pamuk kumaştan üretilmiştir,
Başlığı sayesinde bebeğinizin başını desteklerken aynı zamanda güneş, ışık ve rüzgârdan korur,
Bebeği emzirirken gizlilik sağlar,
Dahili ve ayrılabilir cepler sayesinde ihtiyacınız olan küçük araçları taşıyabilirsiniz,
Bağımsız araştırma laboratuvarlarında yapılan testlerde AZO BOYAR madde içermediği onaylanmıştır,
Yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir,
Bağlantı yerleri zarf dikişle desteklenmiştir,
Dikişlerde mukavemeti yüksek COATS iplikler kullanılmıştır,
Yıkamaya elverişlidir.
M Oturma Pozisyonu
Bebeğinizin kanguruda sağlıklı bir şekilde konumlandırılmasıdır. Buna göre ağırlık merkezi bebeğin kalçasında toplanmaktadır. Bebeğinizin bacakları ise açık pozisyonda olur. Dünya Kalça Sağlığı Örgütü bu şekilde taşımayı önermektedir.
Kalça Çıkığı (Displazi)
Displazi diye adlandırılan bu durum bebeklerde ve küçük çocuklarda kalça ekleminin düzgün şekilde gelişmemesi sonucunda ortaya çıkan bir durumdur. Kalça çıkığında femur başı yanlış pozisyonda konumlanmıştır ve bu durum kalça gelişiminde bozukluklara yol açar. Gelişimsel kalça displazisi yeni doğan bebeklerde en sık görülen kas-iskelet sistemi problemlerinden biridir. Bu yüzden çocuğunuzu kanguruda taşırken aldığı şekle dikkat edin.